Starten met koffie

Verpakkingen en benodigdheden

Wie koffie to go wil schenken, heeft diverse zaken nodig. Beko Verpakkingen helpt u graag bij het samenstellen van een passend assortiment. Van neutrale bekers welke volledig composteerbaar zijn, tot een gepersonaliseerde koffiebeker in uw huisstijl. Maar ook roerstaafjes, dekseltjes en draagtrays.   

Heeft u nog ruimte in de bakkerij voor een paar zitjes? En wilt u koffie schenken op locatie? Dan moet u onder andere denken aan een mooi kopje met een bijbehorend schoteltje. Laat u hierin adviseren door een van onze vertegenwoordigers.

Om de koffie- en theebeleving compleet te maken bieden wij u een ruim assortiment in suiker en zoetjes, melk, chocolademelk, koffiesiropen en noem maar op. Daarnaast heeft u ook materialen nodig om de koffiemachine in topconditie te houden, zoals reinigingstabletten. Samen met onze vertegenwoordiger bekijkt u wat u precies nodig heeft. Alles is te bestellen binnen Beko Koffie. Alle bestellingen voor Beko Koffie gaan gewoon met uw reguliere bestelling bij Beko Groothandel mee. Wel zo makkelijk!