Starten met koffie

“Bakkie doen?” Hoe vaak zal die vraag in Nederland dagelijks worden gesteld. “Ja, graag!”, is vaak het enthousiaste antwoord. We drinken met elkaar ruim zeventien miljard kopjes koffie per jaar. Dat maakt koffie tot het meest gedronken drankje in Nederland.

Een koffieconcept op maat!

Wie wil starten met de verkoop van koffie en thee, moet over veel dingen nadenken. Welke koffiemachine schaft u aan? Welke bonen of blends zijn het beste? Welke training heeft u nodig? En hoe gaat u uw koffie presenteren? Beko Koffie helpt u bij al deze vragen.

Beko Koffie biedt ondernemers die met de verkoop van koffie en thee willen starten een compleet concept aan. Samen met een vertegenwoordiger van Beko bespreekt u als ondernemer wat uw wensen zijn. Welke machine wilt u plaatsen? Gebruikt u deze voor uw medewerkers of voor klanten? Drinken ze de koffie of thee ter plekke op of is het om mee te nemen? De Beko-specialist helpt met al uw vragen op het gebied van assortiment, verkoop, prijs, promotie en organisatie. Aan het einde van het gesprek weet u precies wat u nodig heeft.

Samenwerking met Jacobs Douwe Egberts Professional

Beko Koffie werkt samen met Jacobs Douwe Egberts Professional. Dit levert ook u een hoogwaardig en onderscheidend product op.

Start nu met koffie!

Koffie en thee passen perfect bij het assortiment van de ambachtelijke (banket)bakker. Koffie biedt onderscheidend vermogen en zorgt voor meer rendement in ieder bakkersbedrijf. Maak daarom vandaag nog een afspraak met een van de vertegenwoordigers van Beko Koffie en bekijk wat koffie uw bedrijf kan brengen.

Maak een afspraak en start nu met koffie!