Meer mogelijk met koffie

De introductie van koffie en thee in een ambachtelijk bedrijf levert meer rendement op. Het trekt nieuwe klanten aan, kent hoge marges, zorgt voor onderscheidend vermogen en dus meer omzet. Zin om aan de slag te gaan?

Laat u inspireren

Een koffie met karamel en stroopwafelstukjes? Niet alleen uw klanten en medewerkers worden blij van een verse espresso of een mooie latte macchiato. Ook voor u als ondernemer is koffie een interessant product om te verkopen.

Koffie en thee zijn wereldwijd de meest gedronken warme dranken. Tijdens een moment van wachten, voor sociale momenten, tijdens het werk of om even bij te komen van een lange dag of een lastig moment. Koffie en thee kunnen eigenlijk altijd! Daarom biedt het kansen om koffie en thee binnen uw bedrijf aan te bieden. U speelt in op de wensen van de hedendaagse consument en krijgt onderscheidend vermogen ten opzichte van uw concurrentie.

Hoge marges

De marges op koffie en thee zijn hoog. Dat betekent dat u er al snel meer rendement mee behaalt. En met Beko Koffie is de introductie van koffie en thee in uw bedrijf niet lastig meer. Alle grondstoffen en aanverwante artikelen lopen met de reguliere bestellingen en bezorgingen van Beko Groothandel mee.