Benodigdheden koffie en thee

Wist u dat latte art niet uitsluitend decoratief is? Als de tekening in de melk blijft staan, zijn het schuim en de koffie perfect gemaakt. Schuilt er in u een barista?

Koffie biedt een verwenmoment

Bijna negen op de tien Nederlanders vindt een kopje koffie een moment van ontspanning. Dat geldt buitenshuis nog meer dan thuis. Met goede koffie kunt u uw klanten dus echt een fijn verwenmoment aanbieden. Helemaal in combinatie met bijvoorbeeld huisgemaakte koekjes of taart, chocolade of ijs!

Voor vier op de vijf Nederlanders is koffie onmisbaar voor een goede start van de dag. Op weg naar het werk is een ‘coffee to go’ dus een ideale uitkomst. Ook op de werkplek zelf is koffie van ‘levensbelang’. Ruim twee derde van de werkende Nederlanders vindt dat goede koffie de werkdag leuker maakt. Daaraan draagt Beko Koffie graag haar boontjes bij. Wij zorgen voor alles wat u nodig heeft om zowel klanten als medewerkers van kwalitatief uitstekende koffie of thee te voorzien.

Winkelcommunicatie

Beko Koffie ondersteunt u als ondernemer op alle fronten. Daarom zorgen we in samenwerking met Jacobs Douwe Egberts Professional niet alleen voor service en onderhoud rondom de machines, maar bieden bijvoorbeeld ook geschikte communicatiematerialen om uw klanten te verleiden tot een lekkere kop koffie of thee. Denk aan menukaarten, uitingen aan de wand of stoepborden.

Servies

Uw gasten genieten nog meer van een kwalitatief goede koffie, wanneer deze met zorg wordt gepresenteerd. Beko Koffie biedt in samenwerking met Jacobs Douwe Egberts Professional prachtige serviezen aan, helemaal in stijl met de koffiesoort die u schenkt.

Thee- en koffiebekers

Beko Koffie biedt in samenwerking met Jacobs Douwe Egberts Professional en Beko Verpakkingen diverse bekers aan voor koffie en thee. Van bedrukte koffiebekers tot milieuvriendelijke bekers met stijlvolle, bijpassende deksels voor onderweg.

Melk, suiker en aanverwante zaken

Beko Koffie biedt in samenwerking met Jacobs Douwe Egberts Professional alles wat u nodig heeft naast (of in!) een goede kop koffie. Denk bijvoorbeeld aan suikersticks of suiker voor in een koffieautomaat, aan zoetjes in scheurzakjes, voor in dispensers of navulverpakkingen en aan koffiemelk (vloeibare melk voor in de koffie), koffiecreamer (koffiemelk in poedervorm) en koffiepoeder (volle melk in poedervorm voor automaten). Natuurlijk zijn er ook roerstaafjes of houten roersticks te bestellen.

Chocolademelk

Met de koffiemachines van Jacobs Douwe Egberts Professional kunt u dikwijls ook warme chocolademelk maken: een lekker alternatief voor een kopje koffie. Beko Koffie biedt in samenwerking met Jacobs Douwe Egberts Professional diverse producten aan, waarmee u warme chocolademelk kunt maken.

Reinigingsmiddelen

Om uw koffiemachine in goede staat te houden, dient u deze regelmatig te onderhouden. Jacobs Douwe Egberts Professional biedt diverse servicemodules aan, waarbij het gehele onderhoud van de machines u uit handen wordt genomen. Natuurlijk is het ook mogelijk om zelf uw koffieautomaat te onderhouden en schoonmaken. Daarvoor biedt Beko Koffie in samenwerking met Jacobs Douwe Egberts Professional een breed scala aan producten aan: van afvalzakken tot allerhande reinigingsmiddelen. Zo houdt u uw koffievoorziening eenvoudig schoon en altijd goed verzorgd.